Forsiden

statstrop
Einherjernes Første Søndag er en liverollespils kampagne i Aarhus for unge fra 11 år og opefter, hvis man er under 11 kontakt da os for at høre om dispensation. Kampagnen løber af stablen fra kl. 10 til kl 16.30 den første søndag i hver måned, og foregår på Vestreeng i Århus (nær skøjtehallen). Spillet centrerer sig omkring byen Weissburg og foregår i en warhammer inspireret setting med alt hvad der hører sig til af sindrige intriger, lyssky pak, heroiske kampe og okkult magi, i en fin balance imellem fantasien og det mere middelalderlige aspekt.

OPS: 

Vi har nu endelig mulighed for at spille normalt Første Søndag igen så det vil starte her i Juli, vi glæder os meget til at se jer alle igen. 
-
Andre Arrangementer 

Første Søndags mødet – Hvis man har nogle gode ideer, som man gerne vil afprøve til Første søndag eller gerne vil have indflydelse på kampagnen, så er det her man kan mødes med spillerne og snakke om kampagnen. Derudover plejer det at være en hyggelig aften, hvor der også er tid til at fortælle røverhistorier og snakke med de andre spillere. (Den første onsdag efter spilgangen kl. 19.00-22.00)

Kostume/grej workshop – Men man kan nemt lave autentiske middelalder udstyr og kostumer i hånden, hvis man ved hvordan man gør. Kig forbi einherjernes lokaler og få hjælp til at lave noget flot kostume eller noget grej til dig selv. (Hver onsdag kl. 18.30-22.30)

 

Tidligere arrangementer

Geheimnish nacht – ”Hemmelighedernes nat” er den dag hvor mørkets kræfter står stærkest. Det er ofte set af mørkets tilhængere/tilbedere vælger netop denne dag til af fører deres lyssky gerninger ud i livet (Spilgangen i februar).

Weissburg turneringen – Den årlige turnering for skytter, duellanter og poeter. (Dobbelt spilgang i september-2019, hvor der spilles både lørdag og søndag).

Comments are closed