Forsiden

statstrop
Første Søndag er en liverollespils kampagne i Aarhus for børn og unge fra 11 år og opefter. Kampagnen løber af staben fra kl. 11 til ca kl 16 den første søndag i hver måned, og foregår på Vestreeng i Århus (nær skøjtehallen). Spillet centrerer sig omkring byen Weissburg og foregår i en warhammer inspireret setting med alt hvad der hører sig til af sindrige intriger, lyssky pak, heroiske kampe og okkult magi, i en fin balance imellem fantasien og det mere middelalderlige aspekt.

Ud over selve kampagnen er der følgende fortløbende arrangementer:

Første Søndags mødet – Hvis man har nogle gode ideer, som man gerne vil afprøve til Første søndag eller gerne vil have indflydelse på kampagnen, så er det her man kan mødes med spilladerne og snakke om kampagnen. Derudover plejer det at være en hyggelig aften, hvor der også er tid til at fortælle røverhistorier og snakke med de andre spillere. (Den første onsdag efter spilgangen kl. 19.00-22.00)

Kostume/grej workshop – Men man kan nemt lave autentiske middelalder udstyr og kostumer i hånden, hvis man ved hvordan man gør. Kig forbi einherjernes lokaler og få hjælp til at lave noget flot kostume eller noget grej til digselv. (Hver onsdag kl. 17.30-20.30)

 

Kommende arrangementer

Markedsdag – Når sneen smelter og vejene igen er åbne, strømmer handelsfolkene til byen. (Maj 2017). - Der har været snak om at lave en dobbelt spilgang, men det bliver der ikke lavet i denne omgang, så vi spiller kun om søndagen.

Weissburg turneringen – Den årlige turnering for skytter, duellanter og poeter. (Dobbelt spilgang i september 2017, hvor der spilles både lørdag og søndag).

 

Tidligere arrangementer

Geheimnish nacht – ”Hemmelighedernes nat” er den dag hvor mørkets kræfter står stærkest. Det er ofte set af mørkets tilhængere/tilbedere vælger netop denne dag til af fører deres lyssky gerninger ud i livet (Spilgangen i februar 2017).

Comments are closed