Regelsæt

Regler
Her er grundregler til til Einherjernes Første Søndag: Grundreglerne

Det er en meget god ide at have læst Grundreglerne inden man dukker op.

Det fulde regelsæt for Første Søndag er senest opdateret September 2021, ved denne opdatering blev foretaget følgende ændringer: Forkortelse og samling af mange små opdateringer.

Karakterer
Her er Karakterarkene for Første Søndag: Karakterark
Hvis man hellere vil spille karakterspil end fifle med karakter ark og xp, er man altid velkommen til bare at bruge evnerne: Førstehjælp, Bruge rustning, Handel 1 og Specialevåben: Bue.

Som spiller starter man med en profession (Lærd, Kriger, Vandringsmand, Lyssky osv.) og inden for proffessionen har man en karrierer. Med får 100 xp pr. spilgang man møder op, og kan bruge dem til at købe de evner, som er på ens nuværende karierer. Man kan altid skifte til en anden basiskarrierer, desuden kan man skifte til mere avancerede karrierer, hvis man har alle evnerne inden for en karrierer og dermed får adgang til dens karrierer exits.
XP og karrierer systemet er beskrevet her: Karakterbeskrivelser
Og en beskrivelse af de enkelte evner ses her: Evneliste.
Der er rigtig mange evner, men alle evner der interagerer med andre spillere i kamp er dækket af grundreglerne. Derfor behøver man kun at læse sine egne evner, da der vil være tid til at forklarer resten af evnerne i løbet af spillet, når man oplever dem.


Udvidelsessæt
Dette er Første Søndags officielle udvidelser til regelsættet, vi opfordrer spillerne til kun at læse de sæt, der har relevans for deres egen roller, så der stadigvæk er mystik omkring de magiske elementer i spillet.

Alkymisæt v 2.5 (Seneste rettelser, Feb-2019: man kan kun overfører 25% xp ved nye alkymist roller)
Handels og ingenioersaet 2.4.1 Seneste rettelser september 2021, fjernet mulighed for import af næsten alle ressourcer, fjernet lager 4-5, Fjernet evnen Special importør.
Magisættet 2.5 (Seneste rettelser, Sep 2021: Fjernelse af Omnipotentiam, Fjernelse af Voodoo-dukke,  Alle magiske ritualer kræver individuel godkendelse af GM’en .)
Ork saettet v 2.4 (Seneste rettelser, Feb-2019: Der kan overføres 25% xp til en Sherman-roller (max. 1000xp))
Praestesaet (Seneste rettelser, Feb-2019:Der kan overføres 25% xp til en Præste-roller (max. 1000xp))

Med ønsket om nogle gode spiloplevelser
GM-gruppen.

Comments are closed.