Weissburg og lener

lener og kort3 - lensmarkering_4

Her følger en kort beskrivelse af alle lenerne. Placeringen af lenet på kortet, kan ses ud fra lenets bogstav. Det er ikke alle sammen, der bor nogen spillere på, dette er markeret med aktiv/inaktiv i parentesen efter lenet navn.

Byen i Weissburg (aktiv)
Weisburg er hovedstaden, den er rigets centrum. Til dagligt ledes den af Byens borgmester og de handlende.
Byens farver er: Gul & sort

Len A: Marktplatz (Aktivt)
Markplatz er sammen med Schlachtfelt et af ældste lener i Weissburg, og har altid nydt godt af sin centrale lokation i riget. Igennem tiden har Markplatz været brugt som neutral grund til mange forhandlinger, og mange vælger Markplatz på grund af deres neutralitet.
Lensfarver: Gul & rød

Len B: Unheimlich/Berheim (Aktivt)
Berheim er ikke navnet på et fast len, men er navnet for det len som Bjørnene bor på. Disse norskanere har rykket sig op til flere gange igennem tiden, for hos bjørnene er det klanen som betyder alt, og ikke den jord de bor på. De bor på nuværende tidspunkt på lenet Unheimlich
Lensfarver: Grøn & gul

Len C: MoonFelt (Aktiv)
MoonFelt er styret af en gruppe lejesoldater, De Døde Duer's kompagni. Kompagniet består af mange små grupper som styres forholdsvis selvstændigt, og MoonFelt har derfor en stor diversitet i sine borgere og sin indflydelse.
Lensfarver: Gul & lilla

Len D: Schlachtfelt (Aktivt)
Schlachtfelt er det ældste len i riget, og har stået med sine gyldne marker siden kongens tid. Idag er Schlachfelt et len som stolt viser deres militære evner og er desuden en bastion for den kejserlige kultur i Weissburg.
Lensfarver: Hvid & blå

Len E: Dunkelwald  (Inaktivt)
Dette len har ikke nogen beboere.

Len F: Seeheilung (Inaktivt)
Dette len har ikke nogen beboere.

Len G:  (Inaktivt)
Lensfarver: Gul og blå

Len H – Althof (Inaktivt)
Dette len har ikke nogen beboere.

Len I: Finsternis (Aktivt)
Her har orkerne bosat sig.

Comments are closed.