Bliv medlem

Medlemskaber i Første Søndag

Du kan blive medlem af Einherjerne på to måder:

(1) Ved et basis medlemskab, kun hvis du er under 26 år i det år, du melder dig ind. (75kr. pr. år – ingen aktiviteter)

(2) Ved et Fuldt medlemskab, 550 kr og hvis du er over 26 år 650kr. pr år (- alle faste aktiviteter i lokalerne er gratis)

 

Basis medlemskab (under 26 år)

Du bliver basis medlem ved at deltage og betale for entre til Første Søndag en gang om året. Dette basismedlemskab giver dig stemmeret til foreningens generalforsamling og du er et medlem i al respekt. Du har dog IKKE gratis deltagelse til Første Søndag eller andre forenings aktiviteter.

Du kan altid opgradere dit basis medlemskab til et fuldt ved at betale de resterende penge.

Hvad får man ud af at blive Basis medlem?

Lov til at deltage deltage til Figurspils Torsdag, bruge lokalerne og vores måneds kampagne Første Søndag, mod betaling. Da Einherjerne (vores hoved forening) er medlem af Bifrost(Landsforeningen for rollespil) så bliver du også medlem af Bifrost når du bliver medlem af Einherjerne/ Første Søndag.

Et medlemskab løber fra januar til januar. Så bliver man medlem i maj så får du ikke til næste maj men kun til januar. Gælder også Fuldt medlemskab.

Fuldt medlemsskab:

Med et Fuldt medlemskab (tidligere kaldt årskort) deltager man gratis til Første Søndag og vores faste aktiviteter (hver torsdag og onsdag) i vores lokaler. Man er også velkommen til selv at afholde en aktivitet, der også er gratis for dig med det fulde medlemskab. Samtidig er der ofte en medlemsrabat til vores sommerscenarie og gratis eller billigere deltagelse til venskabsforeningers kampagner. I det pågældende år / halvår.

Det udvidede medlemskab indeholder også alle rettigheder, som et basis medlemskab.

Pris.

550 kr vis man er under 26 for et helt år

650 kr vis man er over 26 for et helt år

(Årskort følger kalenderåret og gælder altid kun til 31/12 det pågældende år)

335 kr vis man er under 26 for et halvt år

375 kr vis man er over 26 for et halvt år

(Halv årskort gælder i en af pågældende perioder 01/01-30/06 eller 01/07-31/12) Ingen overlap så køber du i februar får du kun 5 måneder.  

Hvordan bliver jeg medlem?

Man indbetaler kontingent på reg. Reg.nr. 5381, kontonr 258287 og sørge for at skrive navn på overførslen så den kan genkendes. Man kan også betale med mobilepay på 69621.

Dernæst SKAL MAN udfylder blanketten, hvert eneste århttps://docs.google.com/forms/d/1K967droSEiAtwPpHuPGl5zGzCcoh6_blnQR2B30kBEU/viewform?c=0&w=1

Herefter får man en bekræftelse på at man er medlem, så snart kassereren har registreret betalingen. Kan godt tage et godt stykke tid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Comments are closed.